Enrichment Entertainment, Greater Grand!

Wie zijn wij? En wat doen wij?

Enrichment is een evenementen organisatie die zich bezighoudt met het opbouwen en ontwikkelen van evenementen in eigen beheer. Via deze pagina kunnen potentiele partners, sponsoren of geïnteresseerden met ons in contact komen en informatie opvragen omtrent Enrichment en / of de projecten die zij organiseert.

Enrichment is de organisatie o.a. achter het succesvolle Heavenz Festival en zal in de toekomst streven naar meerdere evenementen die zij organiseert. Vrij vertaald betekend Enrichment < “verrijking”, in de context dat wij voor verrijking gaan voor zowel de organisatie als onze partners / sponsoren, groeien doe je met elkaar. De toevoeging “Entertainment” is in deze de aanduiding voor het type organisatie waar wij voor uitkomen.

Greater Grand?! Ook wel: Groter, grootst! Wij streven altijd naar groei, zowel op zakelijk gebied met onze partners als de kwaliteit van de evenementen. Heeft u vragen en / of opmerkingen omtrent onze werkzaamheden, wees dan vrij om contact met ons op te nemen, dit kan via onze contactpagina.

Team Enrichment!